Ketä hoidan?

Osteopatia sopii kaikille ikään ja vaivaan katsomatta. Hoito tehdään pehmeästi, kehoa kuunnellen ja mukaillen, jolloin hoito pureutuu syvemmälle kehoon.

Työikäiset | Ikääntyvät | Lapset ja nuoret | Eläimet | Äidit ja vauvat


Odottavan äidin keho käy läpi verrattaen lyhyessä ajassa uskomattoman muutoksen. Erilaiset tuntemukset, kiputilat, kolotukset ja väsymys, ovat odotettavissa raskauden aikana.

Osteopatialla pystytään hoitamaan jännityksiä ja purkamaan kehon stressiä, hoitaen ja hoivaten odottavan äidin kehoa. Näin odottaja energisoituu ja jaksaa paremmin sopeutua muutoksiin. Hoidon jälkeen keho on tasapainoisempi ja valmiimpi synnytykseen.

Kireydet kehossa voivat hankaloittaa lapsen jo entisestään ahtaita oloja kohdussa. Lapsen voi olla esimerkiksi ahdasta pyörähtää haluttuun tarjontaan synnytystä varten. Osteopaattinen hoito voi olla ratkaiseva apu auttamaan perä- tai transversetilassa olevaa vauvaa kääntymään.

Äidin on hyvä muistaa, että syntymä on myös lapselle erittäin voimakas kokemus. Vastasyntynyt voi oireilla vahvasta tapahtumasta monin tavoin ja kärsii usein esimerkiksi voimakkaasta päänsärystä. Lapsen itkuisuuteen ja levottomuuteen kannattaa hakea apua osteopaatilta. Usein vastasyntynyt saa hoidosta nopeasti helpotusta ja elämän alkutaival jatkuu tasapainoisemmin ja valoisammin!

OSTEOPAATTI NORA SEPPÄ

Annankatu 31-33 c 49 b, 6. krs
00100 HELSINKI

050-338 1252

noraseppa@hotmail.com

Koulutustaustani